V.V. Geîne Pôngel organiseert Boonte Vriêdig

Algemeen Vastelaovendj Weert Reageer 1 min. leestijd

Na het enorme succes van de Ieërste Wieërter Prinsessenverkiezing van 2019, het Ieërste Wieërter Songfestival van 2020 en de Lidjes uit de aoj doeës van 2023, zet V.V. Geîne Pôngel de traditie voort met wederom een ludiek evenement op de vrijdag vóór de vastelaovendj.

Ditmaal is dat een Boonte Vriêdig, die plaatsvindt op vrijdag 9 februari bij Café de Tramhalt. Geïnteresseerden worden vanaf 20.11 uur in hun meest bonte pakje verwacht. Alles kan en alles mag: live, playback of een act – het maakt niet uit.

Aanmelden kan via de Instagrampagina ‘geinepongel‘ of door een e-mail te sturen naar [email protected]. De eerste inschrijvingen zijn al binnen!

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie