Winnaressen cabaretprijs naar Munttheater (+winactie)

Algemeen Uitgaan Uitgelicht Weert Reageer 2 min. leestijd
Fotograaf: Mark Engelen

Winactie – Laura Bakker en Isabelle Kafando van het cabaretduo n00b wonnen tijdens het cabaretgala de prijs: Neerlands Hoop 2023. Een prijs voor de meeste veelbelovende theatermaker(s) in het cabaret.

Lovende jury

De jury van het gala is lovend over de twee talenten: “Isabelle Kafando en Laura Bakker kwamen, zagen en overrompelden de theaters en hun publiek met een wervelwind aan sketches. In alle opzichten is n00b een zeer aan elkaar gewaagd duo dat elkaar volledig aanvult en versterkt; het speelplezier spat er van af. Door absurditeit en herkenbaarheid met elkaar te vermengen creëert n00b een nieuwe realiteit.”

Win 4 kaarten en kom met je vrienden

Woensdag 13 maart komen de prijswinnaars naar Weert en spelen zij hun voorstelling n00b speelt n00b in het Munttheater. Een cabaretvoorstelling over hedendaagse humor in een modern jasje. Het duo laat je zien hoe weird en lachwekkend de realiteit soms kan zijn. Kortom; een perfecte avond uit met je vrienden.

Wil jij kans maken op kaarten voor jou én voor vier vrienden? Vul dan de prijsvraag in. Vrijdag 9 februari maken we de winnaars bekend.

Prijsvraag: wat betekent ‘n00b’? Vul het goede antwoord in op munttheater.nl/prijsvraag

Tickets en info over de voorstellingen: https://www.munttheater.nl/agenda/noob-speelt-noob

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie