Verkeerslichten tijdens werkzaamheden Ittervoorterweg Swartbroek

Algemeen Dorpen Swartbroek Weert Reageer 1 min. leestijd

Vanaf maandag 29 januari 7.00 uur tot en met uiterlijk donderdag 1 februari zullen er werkzaamheden plaatsvinden aan een gedeelte van de Ittervoorterweg in Swartbroek. Het betreft het traject tussen de Roermondseweg en de Wolfsvenweg. De werkzaamheden zijn noodzakelijk vanwege onderhoud aan kabels en leidingen.

Tijdens deze periode zal er sprake zijn van een halve wegafsluiting om de werkzaamheden veilig en efficiënt uit te voeren. Gemotoriseerd verkeer zal afwisselend doorgang hebben. Om het verkeer in goede banen te leiden en de doorstroming te waarborgen, worden tijdelijke verkeerslichten (VRI) en verkeersregelaars ingezet.

Het fietspad langs de Ittervoorterweg blijft gedurende de werkzaamheden gewoon toegankelijk voor fietsers. Hierdoor wordt de bereikbaarheid voor fietsverkeer zoveel mogelijk gegarandeerd.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie