Wandelroutes in Cranendonck worden aangepast

Cranendonck – Het wandelroutenetwerk in Cranendonck, met de bekende geel-groene knooppunten-bordjes, wordt aangepast. Routebureau Brabant werkt in de eerste maanden van 2024 in opdracht van de gemeente Cranendonck aan verbeteringen in de knooppuntroutes.

Er worden nieuwe routes en knoppunten toegevoegd en sommige bestaande routes worden veranderd. Hierdoor zullen wandelaars straks meer keuzemogelijkheden hebben om een wandelroute op maat te maken in Cranendonck.

De werkzaamheden in het veld beginnen januari en zullen naar verwachting medio maart klaar zijn. Voorjaar 2024 verschijnen er nieuwe wandelkaarten van De Groote Heide en Routebureau Brabant met daarop het actuele netwerk.

Wandelaars die gebruik willen maken van het knooppunten-netwerk kunnen de komende periode overlast door de werkzaamheden ervaren. Ook is het wandelnetwerk tijdelijk niet compleet. Ze vragen hiervoor om begrip.