50-jarig jubileum van Mientje Heijnen (83) als einzelgänger in optocht

1 reactie
Ingestuurde foto van Mientje

Nederweert/Weert – Terwijl de feestelijkheden van de Vastelaovendj al achter de rug zijn, komt er vandaag een opmerkelijk verhaal naar voren dat zeker nog een vermelding waard is.

Mientje Heijnen (83), een bescheiden inwoner van Nederweert, liep dit jaar voor de 50e keer mee als einzelgänger aan de Vastelaovendj-optocht in Nederweert (Pinnelandj). Een prestatie die haar uniek maakt, aangezien geen enkele andere persoon haar aantal deelnames heeft geëvenaard, aldus haar trotse familie.

Geboren op de Keenterstraat in Weert en dochter van het destijds bekende loonbedrijf van de Kruijs, heeft Mientje haar stempel gedrukt op de Vastelaovendj-traditie in de regio. Hoewel ze altijd bescheiden is gebleven en weinig ruchtbaarheid aan haar prestaties heeft gegeven, verdient haar toewijding en doorzettingsvermogen zeker erkenning.

Naast haar betrokkenheid bij de Vastelaovendj-optocht, staat Mientje ook bekend om haar actieve rol in het vrijwilligerswerk voor ouderen. Altijd klaarstaand voor haar familie en anderen, heeft ze zich onderscheiden als een buitengewone dame die niet alleen feest viert, maar ook betekenisvolle bijdragen levert aan de gemeenschap.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie