Auto brandt volledig uit op N280 bij Kelpen-Oler

Kelpen-Oler – Op maandag even voor 01.00 uur werden de brandweer en de politie gealarmeerd vanwege een autobrand op de Rijksweg Zuid (N280) bij Kelpen-Oler.

Een auto reed in de richting van Weert naar Roermond toen er tijdens het rijden brand ontstond. De bestuurder parkeerde de auto op het naastgelegen fietspad, en binnen korte tijd stond het voertuig volledig in lichterlaaie. De bestuurder wist zichzelf op tijd in veiligheid te brengen.

De brandweer arriveerde snel ter plaatse om de brand te blussen, maar het voertuig was niet meer te redden en liep onherstelbare schade op. Ook de boom naast het brandende voertuig had brandschade opgelopen.

De N280 werd tijdelijk afgesloten voor verkeer. Een bergingsdienst kwam ter plaatse om de uitgebrande auto weg te slepen.