Auto en vrachtwagen botsen op Randweg Zuid in Nederweert

Nederweert – Om 12.10 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een verkeersongeval op de Randweg Zuid (N275) in Nederweert.

Op de kruising bij KFC/McDonald’s kwamen een auto en een vrachtwagen met elkaar in botsing. Een persoon werd in de ambulance gecontroleerd en vervolgens ter controle naar het ziekenhuis gebracht. De overige betrokkenen kwamen er met de schrik vanaf.

Als gevolg van de botsing lagen er brokstukken verspreid over de weg. Twee rijstroken werden afgesloten voor het verkeer. De politie assisteerde de wegbeheerder bij het vrijmaken van de weg en het begeleiden van het verkeer.

De auto raakte zwaar beschadigd. Ook de vrachtwagen had aan de voorzijde flinke blikschade opgelopen. Er kwamen een autoberger en vrachtwagenberger ter plaatse om de voertuigen af te slepen. Er ontstond enige hinder voor het verkeer.