Bospop en Albert Heijn Heerschap slaan opnieuw de handen ineen

Plaats een reactie

Bospop en Albert Heijn Heerschap zetten hun succesvolle zesjarige samenwerking voort met een nieuwe editie van de bekende spaaractie. Ook dit jaar slaan het festival en de supermarkten de handen ineen om klanten te laten sparen voor korting op hun Bospopticket.

Terwijl de voorbereidingen voor het festival in nog volle gang zijn, hebben Stan Heerschap (eigenaar Heerschap Groep) en Orry Snels (medewerker AH Heerschap Boshoven en tevens stagiair Heerschap Groep) vandaag een exclusief kijkje genomen bij de opslag van alle materialen van Bospop. Stan vertelt: “Uniek om hier eens een kijkje te mogen nemen. Fantastisch om te zien hoe strak het hier georganiseerd is en hoe toegewijd de vele vrijwilligers zijn.”

Bospop heeft al diverse namen aangekondigd die het podium zullen betreden op 12, 13 en 14 juli, waaronder Di-rect, Alice Cooper, John Fogerty en Son Mieux. Het belooft weer een onvergetelijke editie te worden.

De langdurige samenwerking tussen Bospop en Albert Heijn Heerschap is meer dan alleen een zakelijke overeenkomst; het is een samenwerking om de toegang voor lokale bezoekers laagdrempelig te houden. Harm Smolenaers, Manager Bedrijfsbureau Bospop: “Als organisatie zijn we erg blij dat we samen met Stan, als lokale ondernemer, deze mooie spaaractie wederom op touw hebben kunnen zetten!”

Spaaractie

Klanten kunnen van maandag 4 maart tot en met zondag 14 april sparen voor maar liefst € 17,50 korting op een Bospop-dagticket naar keuze. Bij iedere € 20,- aan boodschappen bij een van de zeven Albert Heijn Heerschap supermarkten ontvangen klanten een spaarzegel. Spaarkaarten zijn vanaf vrijdag 1 maart verkrijgbaar bij de deelnemende winkels.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie