Auto in middenberm op A2 bij Weert

112 Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

De hulpdiensten werden woensdag rond 7.00 uur gealarmeerd vanwege een ongeval op de snelweg A2 bij Weert.

In de noordelijke rijrichting was vlak voor verzorgingsplaats Meiberg een auto van de weg geraakt en in de middenberm beland. Vervolgens kon de auto de middenberm verlaten en doorrijden naar verzorgingsplaats Meiberg.

De bestuurder bleef ongedeerd en regelde de afhandeling van het incident met de politie. Een bergingsdienst kwam ter plaatse, maar de auto hoefde niet te worden weggesleept. Nadat de gegevens waren uitgewisseld, kon de automobilist zijn weg vervolgen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie