Burgernet: man vermist in Budel

Update – Budel – Woensdagochtend om 09.11 uur is er een Burgernet-bericht verstuurd in verband met de vermissing van een man in Budel. Sinds 08.00 uur die ochtend wordt er in de omgeving van de Scheldestraat een blanke man van 14 jaar vermist. De man is 1.78 meter lang, heeft een slank postuur, donkerblond kort haar en een snorretje. Hij droeg ten tijde van zijn vermissing een witte hoodie, een donkerblauwe spijkerbroek en witte schoenen. Hij is te voet onderweg.

Heb je tips voor de politie? Bel dan direct 112.

Bekijk hier het Burgernet-bericht: https://www.burgernet.nl/burgernet/3465675

Update 09.30 uur – De vermiste jonge man is aangetroffen. Burgernet bedankt betrokkenen voor hun medewerking.


In het Burgernet-bericht staat een ‘man van 14 jaar’. Mogelijk is er sprake van een typfout. Maar we hebben bij WdG even letterlijk overgenomen wat in het Burgernet-bericht staat.