WdG-berichten vanaf nu elke dag in je mailbox

Wil jij elke dag een handig overzicht ontvangen van het laatste nieuwe berichten? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van WdG. Op veler verzoek lanceren we deze vandaag, ter ere van ons 20-jarig jubileum. Al 20 jaar nieuws uit het Weerterland, dat je vanaf nu elke dag rond het middaguur in je mailbox kunt ontvangen.

Niet langer wachten

Met onze nieuwsbrief hoef je niet langer te wachten op berichten die door algoritmes zoals die van Facebook soms dagenlang nodig hebben om op je tijdlijn te verschijnen. Je ontvangt iedere dag een overzicht van het laatste nieuws, zodat je altijd op de hoogte blijft van wat er speelt in de regio.

Vele wegen leiden naar WdG

De nieuwsbrief vormt een waardevolle aanvulling op alle andere manieren waarop je ons nieuws kunt volgen: de gratis WdG-app, X, Facebook, Threads en LinkedIn.

Aanmelden

Wil je er zeker van zijn dat je het laatste nieuws onder ogen krijgt, meld je dan aan voor de spiksplinternieuwe WdG-nieuwsbrief via deze link: https://www.weertdegekste.nl/cafe/aanmelden-nieuwsbrief/