Dankjewelconcert Tungelroys Orkest en Harmonie St. Joseph Weert-Zuid

Het Tungelroys Orkest en Harmonie St Joseph uit Weert Zuid willen graag hun oprechte dankbaarheid uiten aan iedereen die het afgelopen jaar hun steun heeft betoond. De vrijgevigheid en betrokkenheid van het publiek hebben bijgedragen aan het behoud en de uitbreiding van hun muzikale erfgoed, evenals het bereiken van nieuwe hoogtepunten.

Terugkijkend op de prestaties en mijlpalen van het afgelopen jaar, kijken zij met hoop en vastberadenheid naar de toekomst. Ook in het komende jaar streven ze ernaar te groeien, hun muzikale horizon te verbreden en zoveel mogelijk mensen te bereiken met hun muziek.

Daarom nodigen zij het publiek van harte uit om aanwezig te zijn bij het Dankjewelconcert en samen te genieten van prachtige muziek en gezelligheid.

Datum en locatie

  • Datum: Zondag 10 maart
  • Aanvang: 14.00 uur
  • Locatie: Handboogvereniging Tungelroy, Kemperveldweg 31

Programma

Op deze muzikale middag trapt het Jeugdorkest Elturo af, bestaande uit getalenteerde jongeren uit Ell, Stramproy en Tungelroy. Deze jeugdige musici leveren een indrukwekkende prestatie waarvan je zowel auditief als visueel zal genieten.

Daarna is het de beurt aan het Nieuw Talent Orkest. Dit ensemble bestaat hoofdzakelijk uit volwassenen die pas in maart 2023 voor het eerst een muziekinstrument oppakten. Na een jaar van intensieve repetities, lessen en uren oefenen, staan ze nu klaar om u te verrassen met een prachtig optreden.

Vervolgens nemen Het Tungelroys Orkest en Harmonie St. Joseph uit Weert Zuid het stokje over en bieden je opnieuw een boeiend concert aan.