Old Grand-Dad Club Schenkt €2.500,- aan PSW voor SilverFit Mile

Algemeen Nederweert Regio Weert Reageer 2 min. leestijd

Op 22 februari jl. is in het Woonbegeleidingscentrum Pedagogisch Sociaal Werk (PSW) te Nederweert aan PSW een cheque van €2.500,- overhandigd door de Stichting Old Grand-Dad Club Nederland (OGD). Dit als tegemoetkoming in de kosten voor de aanschaf van SilverFit Mile, een hometrainer met een virtueel systeem om jongvolwassenen met een beperking te laten bewegen.

PSW ondersteunt o.a. cliënten met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsvraag, zodat zij op eigen wijze richting en inhoud kunnen geven aan hun leven. De organisatie streeft ernaar om elk individu in staat te stellen om op eigen wijze vorm en betekenis te geven aan het leven, met het geloof dat iedereen een plek verdient in onze samenleving.

De Stichting OGD heeft als doelstelling het bevorderen en ondersteunen van sport-, spel- en beweging, in welke vorm dan ook, voor jonge mensen met een beperking. Haar leden zijn golfende grootvaders die door middel van een jaarlijkse donatie de Stichting in staat stellen projecten op het gebied van sport, spel en beweging voor jongeren met een beperking te realiseren.

Het SilverFit Mile-project is het resultaat van een actie van een van de OGD-donateurs bij G&CC Crossmoor te Weert.

In een geanimeerde sfeer heeft de overhandiging van de cheque plaatsgevonden in aanwezigheid van de cliënten het personeel van PSW Nederweert, de clubconsul OGD, en de donateur die het project heeft geïnitieerd, beiden laatsten van G&CC Crossmoor te Weert.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
Geef reactie