Spoor van vernieling op Laar

In het dorp Laar heeft afgelopen nacht een een spoor van vernieling voor opschudding gezorgd. Deze incidenten vonden plaats in de nachtelijke uren, tussen 2 en 3 uur ’s nachts, afgelopen nacht, zo meldt een buurtbewoner.

Verschillende auto’s in de omgeving van de Laarderschans zijn doelwit geworden van vandalisme, waarbij spiegels zijn vernield of gebroken. Daarnaast hebben sommige bewoners ook schade aan hun voortuinen gemeld als gevolg van de vandalisme-acties.

De getroffen bewoners hebben aangifte gedaan bij de lokale politie, of gaan dat doen. Een van de belangrijkste stappen in het onderzoek omvat het verzamelen van camerabeelden uit de omgeving om mogelijke verdachten te identificeren.

Buurtbewoners roepen getuigen op om zich te melden met eventuele informatie die hen kan helpen bij het oplossen van deze zaak. Mocht je de politie nog niet hebben gesproken? Neem dan contact op via 0900-8844 of stuur via politie.nl een bericht naar een wijkagent (van Weert-Noord): https://wdg.li/1iosqoc.