Gezellige Seniorenmiddag van V.V. De Vêrkusköp in beeld

Algemeen Vastelaovendj Weert Reageer 1 min. leestijd

Onder het genot van een hapje en drankje hebben tientallen ouderen donderdag genoten van een gezellige Vastelaovendj-middag in Buurthuis Moesel.

Het buurthuis diende als sfeervol decor voor de traditionele seniorenmiddag. De gebruikelijke statafels maakten plaats voor stoelen en ‘gewone’ tafels, waardoor iedereen in staat was om volop te genieten van deze feestelijke middag.

Verschillende artiesten traden op om het publiek te vermaken, en voor degenen die dat wilden, was er de mogelijkheid om deel te nemen aan de vrolijke polonaises. Naast het muzikale entertainment bracht ook tonprater Charlie Wijen zijn humor ten tonele, waardoor er flink gelachen kon worden.


Een fotobijdrage van Theo Van de Winkel

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie