15 jaar Technasium-reünie op Het College

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd
Foto via Het College

2024 is een bijzonder jaar voor het vak Onderzoeken & Ontwerpen (het Technasium) op Het College: het bestaat 15 jaar! Vijftien jaar enthousiaste inzet van docenten, maar zeker ook van leerlingen. Dat wil het team niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Technasium

Het Bisschoppelijk College startte in 2009 als eerste school in Limburg met het Technasium, hét middel om leerlingen kennis te laten maken met de fascinerende wereld van onderzoeken en ontwerpen. De school wil het 15-jarig bestaan van het Technasium dan ook op een feestelijke manier vieren samen met de Technasium-alumni.

Feestelijke reünie

Heb jij het vak Onderzoeken & Ontwerpen op Het College doorlopen en afgesloten met de Meesterproef? Dan ben je van harte uitgenodigd op de feestelijke reünie op vrijdag 15 maart 2024. In de namiddag vindt dan tevens de Meesterproef van de huidige zesdejaars plaats, waarbij je ook van harte welkom bent. Mocht je hierbij aanwezig zijn, dan wordt er gezorgd voor avondeten voordat de reünie van start gaat.

Voor meer informatie en om je aan te melden kun je terecht op de website van Het College.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie