Krijg een romantisch arrangement cadeau in het Munttheater

Plaats een reactie
Fotograaf: Henry Faber

Op Valentijnsdag draait alles om liefde, en wat is er nu romantischer dan een avondje uit met je geliefde? Om deze speciale dag te vieren, kondigen ze bij het Munttheater met veel plezier een unieke Valentijnsactie aan voor de voorstelling “Hij zei / Zij zei”. Bij aankoop van kaarten voor deze voorstelling op Valentijnsdag ontvang je een exclusief arrangementje cadeau.

Arrangementje cadeau

Door kaarten te kopen voor deze speciale voorstelling op Valentijnsdag, geef je niet alleen jezelf en je geliefde een onvergetelijke avond, maar ontvang je ook een romantisch valentijnsarrangementje om de avond compleet te maken. Ze reserveren bij het Munttheater een gezellig tafeltje voor jullie in hun theatercafé.

Over de voorstelling

Hij zei / Zij zei – strijd der seksen in pittige dialogen en oergeestige sketches. ‘Hij zei/ Zij zei’ is een cabaretvoorstelling waarin een man en een vrouw verbaal hun verschillen op hilarische wijze bevechten. Soms in pittige dialogen, vaker nog in oergeestige stand-up. Wees getuige van deze strijd der seksen, waarin de spelers op zoek gaan naar begrip, verbinding en elkaars perspectief. Grappig, nodig, belangrijk en helemaal van nu. De voorstelling is donderdag 25 april te zien in het Munttheater.

Dit aanbod is geldig vanaf woensdag 14 februari 0.00 uur tot 23.59 uur. Ga voor kaarten naar https://www.munttheater.nl/agenda/silvester-zwaneveld-berit-companjen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie