Nieuwe hoofdtrainer/coach Weerter hockeymannen

Foto via HVWeert

Afgelopen week is Daan Bekelaar (34) begonnen als de nieuwe hoofdtrainer/coach van het vaandelteam Heren 1. Zijn voorganger, Nieck Pagonidis, gaf vlak voor de winterstop aan dat hij niet verder wilde.

Het bestuur heeft de maanden december en januari benut om op zoek te gaan naar een geschikte opvolger, en die hebben ze gevonden in Daan Bekelaar. Enkele jaren geleden heeft Daan zijn KNHB HT3-diploma behaald en heeft sindsdien verschillende jongensteams bij HVW getraind. Dit past perfect binnen de visie van HVWeert om ambitieuze trainer/coaches zelf op te leiden en hen uiteindelijk als hoofdtrainer/coach langs de lijn te zien staan.

Daan speelde in 2022 zijn laatste wedstrijden voor Heren 1, maar werd nog regelmatig gevraagd om in te vallen. Afgelopen seizoen kwam hij nog uit voor Heren 4, maar dat zal waarschijnlijk wat lastiger worden. Met veel energie gaan Daan, samen met assistent Geert Kemps en teammanager Suzanne Jannes, aan de slag.