Ontbijtsessie cybercriminaliteit voor ondernemers uit Cranendonck

5 reacties
Archieffoto ter illustratie - ontbijt

Cranendonck – Op vrijdag 8 maart organiseert de gemeente Cranendonck samen met Ondernemerscontact Cranendonck (OCC) en Platform Veilig Ondernemen (PVO) een ontbijtsessie met als thema cybercriminaliteit. De bijeenkomst vindt plaats van 8.00 uur tot 9.30 uur in de Borgh in Budel.

Ben jij digitaal gezond?

Wat doet een cyberaanval daadwerkelijk met jouw bedrijf, je team, je relaties en met jou als ondernemer, inclusief de schade en de gevolgschade. Spreker Xander Koppelmans heeft het allemaal meegemaakt.

Voorkom dat je slachtoffer wordt

Voel je je overweldigt door het vele nieuws over cyberaanvallen en vraag je je af hoe veilig je persoonlijk online bent? Je bent niet alleen. In deze verbonden wereld vormt cybercrime een reële bedreiging.

Spreker Michael Waterman geeft tips hoe je jezelf kunt beschermen. Ontdek hoe je met enkele simpele, maar krachtige stappen je digitale veiligheid drastisch kunt verbeteren, gebruikmakend van tools die je al hebt.

Aanmelden

Mis deze kans niet om een expert in je eigen cyberveiligheid te worden en meld je voor 29 februari aan via deze link: https://www.occ-cranendonck.nl/inschrijven-voor-event/. Ondernemers uit Cranendonck die geen lid zijn van OCC zijn ook van harte welkom.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
5 reacties