Optocht van de Pinmaekers trekt door Nederweert

Algemeen Nederweert Regio Vastelaovendj Reageer 1 min. leestijd

Nederweert – Op een zonnige maandag trok de jaarlijkse optocht van de Pinmaekers door de straten van Nederweert. De straten waren gevuld met enthousiaste toeschouwers die zich verheugden op het kleurrijke spektakel. Deze keer waren er 30 inschrijvingen, goed voor in totaal zo’n 300 deelnemers.

De optocht bood een diverse mix van praalwagens, prinsenwagens, groepen van verschillende formaten en individuele deelnemers. Ook de jeugd was goed vertegenwoordigd. De sfeer werd verder versterkt door de aanwezigheid van verschillende kapellen en muziekgezelschappen, die met vrolijke melodieën en opzwepende ritmes de optocht compleet maakten.

Nu de optocht ten einde is, kijken alle deelnemers reikhalzend uit naar de bekendmaking van de winnaar van de felbegeerde “Gouwe Törf”. Vanavond zal in de De Pinnenhof onthuld worden wie zich dit jaar de trotse winnaar mag noemen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie