Rob Kars exposeert ‘Decontructions’ en ‘Säkerhets Drawings’

Algemeen Kunst en Cultuur Uitgaan Weert Reageer 2 min. leestijd
'Deconstructie TE VOLGEN' van Rob Kars

Op zondag 3 maart tussen 11.00 en 17.00 uur opent Kunstcentrum aan de IJzerenmanweg 15 in Weert zijn deuren voor een speciale eendagsexpositie, zoals gebruikelijk op elke eerste zondag van de maand. Deze maand staat de expositie in het teken van het recente werk van kunstenaar Rob Kars.

De expositie 

Veelzijdig kunstenaar Rob Kars is een schilder, beeldhouwer en verzamelaar. Tijdens deze expositie zal Kars zal zijn nieuwste creaties presenteren, waaronder zijn kenmerkende ‘kleurrijke deconstructies’: tekeningen gemaakt met acrylstift op papier. Daarnaast zullen bezoekers een reeks ‘Säkerhets Drawings’ kunnen bewonderen, waarbij tekeningen te vinden zijn in luciferdoosjes van zeer klein formaat.

Rob Kars 

Rob Kars heeft een internationale achtergrond, opgegroeid in Nederland, Australië en Zuid-Afrika. Hij genoot zijn opleiding tot beeldend kunstenaar in Adelaide en Kaapstad. Met een levenslange fascinatie voor diverse culturen keerde hij terug naar Nederland, waar hij sinds 1974 woont en werkt als beeldend kunstenaar. Voor Kars is kunst een reflectie van de wereld, waarin schoonheid uiteindelijk als redding wordt gezien.

Tijdens de tentoonstelling zal Rob Kars zelf aanwezig zijn om bezoekers te verwelkomen en meer inzicht te geven in zijn werk en creatieve proces. Alle kunstliefhebbers en nieuwsgierigen zijn van harte welkom om deze unieke expositie te komen ervaren.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie