Schoolprins en -prinses IKC Leuken uitgeroepen

Foto via IKC Leuken

Op vrijdagmorgen 2 februari werden de schoolprins en -prinses van IKC Leuken bekendgemaakt. De vastelaovendjwerkgroep had samen met de meester en juffen van groep 8 allerlei weetjes bedacht over de kinderen uit groep 8. Aan de hand van deze weetjes kwamen de leerlingen erachter wie er dit jaar voorop mogen gaan met carnaval op IKC Leuken. 

De hoogheden van dit jaar zijn schoolprins Mathijs en schoolprinses Noa. Zij hebben van vorst Eric de sleutel van IKC Leuken overhandigd gekregen en regeren de komende week over het IKC. Hierbij worden ze geassisteerd door hun adjudanten Dilana en Niels en de raad van 12.

Mathijs en Noa regeren onder het motto: “Met plezeer en lôl, met z`n alle fleenk uut aoze bôl!” Samen hebben zij de orde van “`t gekke potluuëdje” ingesteld.

Direct na de bekendmaking hebben de leerlingen van IKC Leuken een klein feestje gevierd op het schoolplein.