’t Swaentje Kingsday op de Nieuwe Markt in Weert

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 2 min. leestijd

Op 27 april 2024 brengen Be Part Events & ‘t Swaentje een onvergetelijke dag vol muziek, plezier en gezelligheid tijdens ’t Swaentje Kingsday. Tijdens hun evenement op de Nieuwe Markt in Weert kunnen jong en oud genieten van een line-up met liveoptredens met onder andere:

Guarantee

Deze veelzijdige band brengt een mix van bekende hits en eigen nummers, gegarandeerd om het publiek te laten dansen en meezingen. Met hun energieke performance en aanstekelijke muziek zorgen ze voor een onvergetelijke ervaring.

Like U2

Like U2 neemt je mee op reis door de tijd met de grootste hits van U2, van klassiekers als “With or Without You” tot “Beautiful Day”. Enkel Like U2 heeft het voor elkaar gekregen om het geluid en de sfeer van U2 tot leven te brengen met hun indrukwekkende tribute. Prachtig hoe zij al meer dan 20 jaar ervaring en optredens over de hele wereld hebben gegeven. Dit is een eerbetoon dat je niet zeker niet mag missen.

Bad Medicine

Deze band brengt de onmiskenbare energie en attitude van Bon Jovi naar het podium. Met hun authentieke sound en gepassioneerde optredens laten ze je voelen alsof je bij een live concert van Bon Jovi zelf bent. Bereid je voor op een avond vol hits en een ongeëvenaarde sfeer.

Praktische informatie

Voor meer informatie en tickets, bezoek Facebook via: https://www.facebook.com/events/748911086698631

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie