Vivace zingt (met) passie

Algemeen Nederweert Uitgaan Reageer 1 min. leestijd

Nederweert-Eind – Je wilt iets met Goede Vrijdag, maar je weet niet wat. Je wilt geen Matthäus Passion, maar wel mooie muziek en een moment van bezinning in een passende ambiance. Vivace heeft daar iets op bedacht: samen met het bekende semi professionele vocaal ensemble Capella Sine Vinculis verzorgt het koor een avondprogramma vol mooie stemmige muziek dat uitnodigt en aanmoedigt tot bezinning.

Voor extra sfeer zullen de zangers en zangeressen begeleid worden door een professioneel strijkerstrio van The Magic Strings en door de Limburgse pianist Ben van Daal. De algehele muzikale leiding is in handen van Ron Hanssen.

Een passende ambiance is gevonden in de Sint Gerardus Majellakerk in Nederweert-Eind. Deze staat garant voor een geweldige akoestiek en biedt ruimte aan voldoende publiek met behoud van een intieme sfeer. Het belooft een Goede Vrijdagavond te worden. 

Praktische informatie

  • Datum: vrijdag 29 maart 2024
  • Aanvang: 19.30 uur
  • Locatie: Sint Gerardus Majellakerk, Sint Gerardusstraat 15 in Nederweert-Eind
  • Kaarten à € 14,50 zijn verkrijgbaar aan de ingang of via [email protected].

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie