Aanhouding na botsing op snelweg A2 tussen Budel en Weert

112 Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Update – Op maandag rond 21.50 uur vond er een aanrijding plaats op de snelweg A2 tussen Budel en Weert, waarbij twee personenauto’s betrokken waren. De politie heeft één bestuurder aangehouden.

In de richting van Eindhoven naar Weert waren ter hoogte van Budel twee auto’s met elkaar in botsing gekomen. De auto met een Luxemburgs kenteken, die van achteren werd aangereden, botste vervolgens tegen de vangrail.

De andere auto reed in eerste instantie door, maar stopte vervolgens net voorbij de afrit Wildenberg in Weert. Nadat de hulpdiensten arriveerden, zijn de betrokken bestuurders onderworpen aan een alcohol- en drugstest. De bestuurder van de auto die zijn voorganger had aangereden, bleek onder invloed te zijn van verdovende middelen en werd daarop aangehouden.

De politie en weginspecteurs van Rijkswaterstaat hebben ondersteuning geboden bij de afwikkeling van het ongeval. Een berger is opgeroepen om de auto’s af te slepen.

Update: Er is nog een persoon meegenomen naar het politiebureau. Onbekend is of deze bestuurder voor de verdere afwikkeling is meegenomen of deze is aangehouden.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie