Feestelijke viering 100ste verjaardag Dhr. van Geffen bij Huize Molenveld

Algemeen Human interest Weert Reageer 2 min. leestijd

Vandaag vierde men in Huize Molenveld een bijzondere mijlpaal ter ere van Dhr. van Geffen, die zijn 100ste verjaardag vierde te midden van vrienden, familie en medebewoners. Het werd een dag vol vreugde en verrassingen.

Het feest begon met een hartverwarmend moment toen alle medebewoners Dhr. van Geffen toezongen. Vanochtend stroomden oud-buren en bekenden binnen om onder het genot van heerlijke taart herinneringen op te halen en bij te praten.

In de middag kwam de locoburgemeester, Martijn van den Heuvel, namens de gemeente Weert om Dhr. van Geffen te feliciteren. Zoals gebruikelijk had het gemeentebestuur voor een heerlijke taart gezorgd., waarmee de festiviteiten werden voortgezet.

De familie van Dhr. van Geffen trakteerde alle aanwezigen op vlaai, bier, frisdrank en wijn, waardoor de sfeer alleen maar gezelliger werd.

Rondrit in koets

Een hoogtepunt van de dag was de verrassende rondrit in een prachtige koets, getrokken door twee mooie paarden. Dhr. Tillemans van boomkwekerij Tillemans-Kessels (Takgroep) uit Nederweert bood meteen zijn medewerking aan toen het idee werd voorgesteld vanuit Huize Molenveld. Dhr. van Geffen, altijd al een liefhebber van paarden, genoot zichtbaar van de rit.

Op de ingestuurde foto’s: de locoburgemeester, dhr. van Geffen met zijn twee zonen. Foto’s van de koets. Begeleiding op de koets: oudste zoon, kleindochter en verpleegkundige Zoë Greefkens van Huize Molenveld.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie