Fietsster gewond na val in Budel

112 Algemeen Cranendonck Regio Reageer 1 min. leestijd

Budel – Maandag rond 17.15 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een ongeval op de Burgemeester van Houtstraat in Budel.

Een fietser was net voorbij de kruising met de Meemortel/Burgemeester van Houtstraat ten val gekomen, mogelijk toen een personenauto passeerde. Het is onduidelijk of de auto de fietsster heeft geraakt of dat ze door een schrikreactie ten val is gekomen. Hoe dan ook, de bestuurder van de auto stopte om hulp te verlenen.

De vrouw is voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft een rapport opgesteld over het ongeval. Nadat de gegevens waren uitgewisseld, kon de bestuurder van de auto zijn weg vervolgen.

šŸ”” Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

šŸ“° Ontvang je de gratis nieuwsbrief al?Ā Schrijf je gratis in.

šŸ• Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie