Budel zet de bloemetjes buiten op zondag 24 maart

Algemeen Cranendonck Uitgaan Reageer 1 min. leestijd
Foto via Depositphotos (AndrewBedrov)

Budel – Op zondag 24 maart aanstaande is het weer de lentekoopzondag in Budel. Een groot deel van de winkels in het centrum van Budel zullen hun deuren dan extra openen tussen 12.00 en 17.00 uur om er samen met de horecagelegenheden een gezellige middag van te maken.

Met het paasweekend in het vooruitzicht en de krokussen en narcissen die overal in bloei staan, komt de lente er zichtbaar aan. Dit is ook in de winkels al goed te zien met de nieuwste voorjaarscollecties in vrolijke nieuwe modetinten.

Wil je gezellig shoppen in een gemoedelijke sfeer en in winkels waar een persoonlijk advies en service belangrijk zijn? Loop op 24 maart dan eens binnen bij de Budelse ondernemers. Zij zetten deze dag de klanten extra in het zonnetje met een voorjaarsbloemetje. Tevens hopen ze op een heerlijk lentezonnetje, zodat ook de gezellige terrassen weer goed gevuld zullen zijn! Er is volop gratis parkeergelegenheid aanwezig.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie