Haags Cantate Consort voert Mozart’s Requiem uit in Fransiscus Huis

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 2 min. leestijd
Foto via: Haags Cantate Consort

Update – Op zondag 17 maart zal het Haagse Cantate Consort met trots het Requiem van Mozart uitvoeren in het prachtige Fransiscus Huis aan de Biest in Weert. Met een hartelijke uitnodiging aan alle muziekliefhebbers hopen ze een breed publiek te betrekken bij deze indrukwekkende muzikale ervaring.

Het ensemble, bekend om hun diverse repertoire en toewijding aan het verspreiden van vreugde door middel van muziek, staat te popelen om dit meesterwerk met het publiek te delen. Het Requiem, een iconisch en diepzinnig stuk dat door Mozart niet voltooid werd vanwege zijn vroegtijdige overlijden, belooft een avond vol dramatische orkestrale uitbarstingen, zorgvuldig vervaardigde polyfonie en prachtige melodieën te worden.

Het Haags Cantate Consort, bestaande uit acht zangers en een orgel, heeft als doel om verschillende aspecten van het stuk te belichten en zelfs de meest doorgewinterde Requiem-veteranen te verrassen. Met een intieme setting willen ze een unieke ervaring bieden, zowel voor liefhebbers van klassieke muziek als voor nieuwkomers op dit gebied.

Praktische informatie

Er zijn tevens kaarten verkrijgbaar aan de deur.

Het Haags Cantate Consort kijkt ernaar uit om jou te verwelkomen voor een onvergetelijke uitvoering van Mozart’s Requiem, waar muziek en emotie samenkomen in een betoverende ervaring.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie