St. Sebastianus Laar organiseert schuttersfeest en Wiesenfest

Algemeen Dorpen Laar & Hushoven Uitgaan Reageer 2 min. leestijd
Foto via: Das Tirol Team

Op zondag 26 mei organiseert Schutterij St. Sebastianus dit seizoen het eerste schuttersfeest van de bond Eendracht Maakt Macht. De festiviteiten starten echter al op vrijdag 24 mei, met een groots Wiesenfest in Tiroler stijl. ‘Wiese’ is het Beierse woord voor weide of weiland, en toepasselijker kan de naam niet zijn gezien de locatie: een 3 hectare groot weiland gelegen aan de Rakerstraat 22.

De muzikale omlijsting op vrijdag 24 mei wordt verzorgd door Das Tirol Team, de ultieme polkaband die elke gelegenheid laat knallen. Met strakke blazers, een vette tuba en beats die je hart sneller doen kloppen, brengen zij een onweerstaanbare energie naar elk podium. Deze negenkoppige liveband in Tiroler stijl tovert wereldhits om tot opzwepende polka’s met een verrassende twist.

De muzikanten en zangeressen zorgen voor een ongekend feestgevoel door jouw favoriete nummers op geheel eigen wijze ten gehore te brengen. De feesttent is voor deze avond in stijl aangepast en ook de drankjes worden op Tiroler wijze geserveerd.

Entreekaarten

De entree voor deze avond is € 10,00 in de voorverkoop. Tickets zijn te bestellen via https://ticketl.ink/seqxr. Op de dag zelf betaal je € 15,00. Kom je in Tiroler outfit, dan krijg je een gratis consumptie.

De tent opent haar deuren vanaf 19:00 uur. Zorg dat je op tijd je tickets bestelt, want vol is vol. Het feestadres: Rakerstraat 22, Laar.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie