Inschrijving Cultureel Lint 2024 geopend

Algemeen Kunst en Cultuur Weert Reageer 2 min. leestijd

Woon je in de regio Weert en ben je bezig met kunst en cultuur? Dan is dit je kans om je te presenteren aan een groot publiek tijdens Cultureel Lint. Het jaarlijkse evenement in de binnenstad van Weert brengt professionele en amateurkunst samen met startend talent. Jij kan hieraan meedoen. Schrijf je in als potentiële kandidaat via Cultureellint.nl.

Pak je podium op hét cultuurfestival van Weert

Cultureel Lint, dat dit jaar plaatsvindt op koopzondag 22 september, is een bruisend evenement dat je de kans geeft jouw talent te delen. Het cultuurfestival biedt kunstenaars en talenten uit de regio een podium om hun passie te delen en zich verder te ontwikkelen. Bezoekers krijgen daarnaast alvast een inkijkje in het culturele aanbod voor komend cultureel seizoen met diverse mini-voorstellingen. 

Alle genres van kunst en cultuur zijn welkom, van zang tot dans, van literatuur tot schilderkunst en alles daartussenin. De organisatie is ook bijzonder geïnteresseerd in cross-over projecten tussen verschillende disciplines. Klinkt dit als jouw ding, aarzel dan niet om je aan te melden.

Aanmelden

Van 14 maart t/m 4 april is het mogelijk om je als potentiële deelnemer aan te melden via www.cultureellint.nl/aanmelden.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie