Internationaal Kinderfestival Weert in het Munttheater

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 2 min. leestijd

De voorbereidingen voor de 38ste editie van het Internationaal Kinderfestival Weert zijn in volle gang. Dit jaar belooft het een bijzondere editie te worden. Op zondag 5 mei 2024, vanaf 12:30 uur, zal het Munttheater in Weert het decor zijn voor een feestelijke dag vol optredens en plezier voor kinderen en ouders.

Jaarlijks tovert het Internationale Kinderfestival het Munttheater om tot een magische plek waarin kinderen uit Weert en omgeving hun talenten kunnen laten zien. Van zang en dans tot toneel en sport, het Kinderfestival biedt een podium voor alle vormen van creativiteit.

Deelnemers en sponsoren gezocht

De organisatie is momenteel op zoek naar enthousiaste deelnemers die willen schitteren op het podium van het Munttheater. Of je nu wilt zingen, dansen, toneelspelen of iets anders spectaculairs wilt laten zien, iedereen is welkom om mee te doen.

Het Internationaal Kinderfestival Weert wordt mogelijk gemaakt door de steun van lokale partners en vrijwilligers. Elke bijdrage aan het Internationaal Kinderfestival wordt met grote dankbaarheid ontvangen. Sponsoren spelen een cruciale rol bij het mogelijk maken van dit evenement. Zonder steun van sponsoren zou het niet mogelijk zijn om het Internationaal Kinderfestival te organiseren.

Aanmelden

Ben jij of ken je iemand, een groep, organisatie of vereniging die graag schittert voor een groot publiek? Neem dan contact op via [email protected] of meld je aan via de website: www.kinderfestivalweert.nl.

Ook als je het Internationaal Kinderfestival wil ondersteunen door middel van sponsoring, kan je een e-mail sturen of aanmelden via de website. Inschrijven om deel te nemen kan tot en met 7 april, terwijl aanmeldingen voor sponsoring altijd welkom zijn. Echter, voor vermelding op de huis-aan-huis verspreide flyer dient je sponsoring aanmelding voor 7 april 2024 binnen te zijn.

Deelname aan het festival is kosteloos voor deelnemers. Het Internationaal Kinderfestival is op zondag 5 mei 2024 gratis toegankelijk voor alle bezoekers.

ūüĒĒ Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

ūüďį Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie