Elfde editie zwemsportdag voor mensen met een beperking 

Algemeen Sport Uitgaan Weert Reageer 1 min. leestijd

Op zaterdag 13 april 2024 vindt het jaarlijkse regionale evenement voor zwemsport voor mensen met een beperking plaats. Dit evenement wordt georganiseerd door Zwembad De IJzeren Man, Iedereen Kan Sporten Midden-Limburg, Punt Welzijn en PSW Vrije Tijd. Het zwembad opent zijn deuren gratis tussen 13:00 uur en 17:00 uur om alle mensen met een beperking een onvergetelijke dag te bezorgen.

Het programma

Het programma bestaat uit een gezamenlijke warming-up en verschillende zwemsportactiviteiten, waaronder waterpolo, duiken, aquazumba (dansen in het water), aquaspinning (fietsen in het water), snorkelen en een glijbaanrace. Ook dit jaar kunnen de deelnemers weer een echte stormbaan bedwingen. De dag wordt afgesloten met discozwemmen.

De organisatie biedt alle deelnemers een frietje of gezonde snack aan.

Aanmelden

Deze dag is speciaal voor kinderen en volwassenen met een beperking en hun begeleiding. De toegang is na aanmelding gratis. Opgeven voor deze dag kan tot 7 april via www.iedereenkansporten.nl/middenlimburg. Voor vragen kun je terecht bij Pauline Schrooten: [email protected] of bel 06 30202582.

Praktische informatie

  • Datum: zaterdag 13 april 2024
  • Locatie: Zwembad De IJzeren Man, Geurtsvenweg 1, Weert
  • Tijd: 13:00 uur tot 17:00 uur
  • Entree: gratis

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie