Lambieck Knoup overhandigt cheque aan Gewoonste Zaak van Weert

Plaats een reactie

Op donderdagavond 28 maart heeft Stichting Lambieck Knoup Wieërt een cheque ter waarde van € 2.400 uitgereikt aan Stichting de Gewoonste Zaak van Weert.

Stichting Lambieck Knoup Wieërt omarmde dit initiatief twee jaar geleden en overhandigde donderdagavond de opbrengst van de verkoop van de bierpakketten “Muulke vanne Knoup” (het Lambieckbier van 2022-2023) en “Chapeau!” (het Lambieckbier van 2023-2024) aan de Gewoonste zaak van Weert.

Symbolisch ‘Muulke oppe wang’

Volgens de Lambieck Knoup is de Gewoonste Zaak van Weert een mooi lokaal initiatief dat de stichting financieel graag een hart onder de riem wil steken. De Gewoonste Zaak van Weert bemiddelt onder andere bij het vinden van een passende baan voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Tevens zet deze stichting zich in voor het zoeken naar een juiste woonruimte en vrijetijdsbesteding voor deze doelgroep.

Symbolisch geeft de Lambieck Knoup de Gewoonste Zaak middels de cheque-uitreiking een “Muulke oppe wang” (kusje op de wang) en “Chapeau!” voor wat de stichting voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt betekent.    

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie