Ledûb Volleybal Festival in Budel pakt uit met 23 artiesten

Algemeen Cranendonck Regio Sport Reageer 3 min. leestijd
Fotograaf: Bart Lijten

Budel – Nog een kleine twee maanden te gaan, en dan barst het 52ste Ledûb Volleybal Festival los op het sportpark in Budel. Zoals ieder jaar staat het weekend volledig in het teken van volleybal, gezelligheid en natuurlijk ook feest. De line-up is inmiddels bekend en bestaat dit jaar uit maar liefst 23 DJ’s, bands, acts en zangers, verdeeld over twee grote podia.

Vrijdag: Royal Beat & Lanterfantje

Op vrijdag zullen de meeste ogen gericht zijn op Royal Beat. De allround feestband speelde al een aantal keer eerder op Ledûb en is dit jaar terug om de hele tent plat te spelen. Verwacht verrassende medleys, van hardstyle tot hardrock. Afsluiter van de avond is DJ-act Lanterfantje. Deze twee DJ’s gooien in hoog tempo hitjes, guilty pleasures, urban-zweettracks, dance-beukers en meezingers in de mix.

Zaterdag: Steam Sister & Lampegastuh

Op de tweede dag kan iedereen genieten van de feestband Steam Sister. Deze zes vrouwen weten hoe ze het publiek omver kunnen blazen. In een twee uur durende show komen rock, R&B, 80’s en happy hardcore hits voorbij. Ook DJ-act Lampegastuh is aanwezig dit jaar. In hoog tempo wisselen deze mannen alle soorten muziek af, terwijl de MC het publiek meeneemt van hoogtepunt naar hoogtepunt.

Zondag: Bonte Carlo

De laatste dag wordt traditioneel knallend afgesloten. Één persoon kan daarbij natuurlijk niet ontbreken: DJ Bonte Carlo. Al jaren zorgt hij ervoor dat op zondag iedereen op de banken staat. Verwacht een flinke dosis energie, gewapend met unieke remixen en een opzwepende draaistijl.

Feest op de velden & camping

Niet alleen op het feestterrein is er muziek te horen, maar ook op de volleybalvelden zelf en op de camping. Drie dagen lang lopen er namelijk gezellige blaaskapellen rond om de mensen te vermaken. Op vrijdag komen De Keienkrakers, op zaterdag Leuk dat ge d’r band en op zondag zijn De Tierepkes op het sportpark te vinden.

Recordaantal inschrijvingen

De organisatie mag zijn handjes dichtknijpen, want het aantal inschrijvingen zit inmiddels boven de 300. Hiermee ligt het record in de 52-jarige geschiedenis van het evenement binnen handbereik. Om dit record te overtreffen, hebben ze nog maar een paar inschrijvingen nodig. Dus heb je zin in een gezellig volleybalweekend op 24-25-26 mei in Budel? Schrijf je team dan nu in op www.ledubvolleybalfestival.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie