Maak kans op een verrassingspakket van Peppa Pig 

Algemeen Weert Winacties Reageer 2 min. leestijd
Foto via: Munttheater Weert

Winactie – Knor, knor! Wat is dat nu? Het populaire, vrolijke varkentje Peppa Pig en al haar vriendjes komen terug naar het theater met de spiksplinternieuwe familievoorstelling Peppa Pig Live! – Peppa op Avontuur. In deze vrolijke voorstelling beleef je samen met Peppa en haar vriendjes het allerleukste buitenavontuur. 

Het populaire varkentje Peppa, haar broertje George en haar vriendjes bereiden zich samen voor op een spannende kampeertocht in het bos. Met klaargemaakte broodtrommeltjes en Papa Big aan het stuur van de bus, zijn Peppa en haar vriendjes dolenthousiast om op pad te gaan. Het wordt een geweldig buitenavontuur, vol zang, dans, spelletjes en varkentjeshumor. 

Maak kans op een verrassingspakket van Peppa Pig! 

En dat is nog niet alles! Als klap op de vuurpijl maak je kans op een exclusief verrassingspakket van Peppa Pig! Knor, knor! Wie wil dat nou niet? Het pakket zit boordevol leuke goodies en hebbedingetjes van jouw favoriete roze vriendinnetje. Wil jij kans maken op het verrassingspakket? Vul dan onderstaande prijsvraag in vóór 2 april. Ook als je al een ticket hebt gekocht, kun je meedoen aan de winactie. 

Ga op de foto met Peppa 

Vóór de voorstelling kunnen de kleinsten in de foyer van het theater hun mooiste knutselwerkje versieren in de Peppa Pig-knutselhoek. Natuurlijk komt Peppa na de voorstelling ook naar de foyer voor een foto en dikke knuffel met jou.

Prijsvraag: hoe heet het broertje van Peppe Pig? Vul het juiste antwoord in op https://www.munttheater.nl/prijsvraag 

Tickets en info over de voorstellingen: https://www.munttheater.nl/agenda/peppa-pig-live

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie