The Hillbilly Moonshiners vieren 10-jarig bestaan in De Bosuil

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 2 min. leestijd
Archieffoto

Op 14 december 2024 betreden de bruisende rednecks van The Hillbilly Moonshiners opnieuw het podium in De Bosuil in Weert voor een avond vol country rock ’n roll en ongetemde energie. Dit jaar belooft het een extra speciale editie te worden, want de band bestaat dit jaar tien jaar.

The Hillbilly Moonshiners

Al voordat Beyoncé het zelf wist, lieten The Hillbilly Moonshiners zien dat ‘Single Ladies’ een ware countrybanger is. De single, uitgebracht in 2014, markeerde het begin van een decennium vol optredens door heel Europa. Van de grootste festivals zoals Sziget Festival, Zwarte Cross en Paaspop tot aan de kleinste kroegen van Bratislava en Albertville – de Hillbillies hebben écht overal op het podium gestaan.

Op 14 december doen ze dat dus weer in De Bosuil in Weert. “Verwacht een avond vol meezingers, voetstampers en onvergetelijke momenten. Stof je cowboyhoed af en kom naar De Bosuil voor een avond die je nog lang zal heugen”, aldus het management van de band. De kaartverkoop voor deze avond start donderdag 28 maart om 10.00 uur met een speciale early bird actie via www.debosuil.nl.

Praktische informatie

  • Datum: 14 december 2024
  • Locatie: Poppodium De Bosuil, Vrakkerveld 2C in Weert
  • Aanvang: 20.30 uur (zaal open vanaf 20.00 uur)
  • Kaartverkoop: vanaf donderdag 28 maart om 10 uur via www.debosuil.nl

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie