Maak kennis met geocachen bij Bibliocenter

Algemeen Uitgaan Weert Plaats een reactie 2 min. leestijd
Foto via PxHere

Over de hele wereld liggen schatten verstopt. Deze schatten heten geocaches. Je hoeft alleen maar naar buiten te gaan om ze te vinden. Wil je weten hoe geocachen werkt? Kom dan naar de KennisMakers-bijeenkomst op zaterdag 6 april om 13.00 uur bij Bibliocenter Weert. De toegang is gratis.

Geocachen

Of je nu graag wandelingen maakt in het bos, even met de kinderen naar buiten gaat of juist graag op de fiets eropuit gaat, het maakt niet uit wat voor buitenmens je bent. Geocaches zijn er in heel veel verschillende soorten en maten. Soms moet je een puzzel oplossen, soms een paar vragen beantwoorden, maar meestal hoef je alleen maar naar de juiste plek te gaan. Tijdens deze KennisMaker over geocachen leggen Marjanne en Shirley je graag meer uit over wat geocaches zijn en hoe je ze kunt vinden.

KennisMakers

Dit evenement maakt deel uit van het KennisMakers-project. Als je een passie hebt die je graag met anderen wilt delen of specifieke kennis bezit die boeiend kan zijn voor anderen, dan ben je een KennisMaker. Bibliocenter nodigt je uit om deze kennis te delen met anderen. Stuur een bericht naar [email protected] of laat je gegevens achter bij een van de medewerkers van Bibliocenter. Commerciële initiatieven zijn uitgesloten van deelname.

Deelnemen

Geïnteresseerden worden verzocht zich vooraf aan te melden via de website www.bibliocenter.nl/kennismakers. Hier kun je ook alvast inschrijven voor de volgende bijeenkomst, op 1 juni. Dan kun je kennismaken met Vera Mildner over het onderwerp ‘Van overleven naar leven’.

Praktische informatie

  • Datum: zaterdag 6 april 2024
  • Locatie: Bibliocenter Weert, Wilhelminasingel 250 in Weert
  • Tijd: 13.00 uur
  • Entree: gratis

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie