Ga goed voorbereid de natuur in en let op de tijd

Algemeen Informatie Weert Reageer 1 min. leestijd

Het paasweekend is voor velen een uitstekend moment om een wandeling of fietstocht te maken door de natuur rondom Weert. Als je van plan bent om er de komende dagen op uit te trekken, laat dan een beetje regen je niet weerhouden en zorg ervoor dat je goed voorbereid bent. Ook is het belangrijk om rekening te houden met de tijd dit weekend.

Voor Eerste Paasdag en Tweede Paasdag wordt er wat regen voorspeld, dus het is verstandig om een regenjack of paraplu mee te nemen. Sommige paden, zoals die in de Laurabossen (zie foto), staan nog onder water, soms wel 30 centimeter hoog. Dus als je op pad gaat, denk dan ook aan waterdicht schoeisel.

Als je een wandeling of fietstocht gepland hebt, let dan ook op de tijd, want komende nacht gaat de zomertijd in. Om 2.00 uur springt de klok een uur vooruit naar 3.00 uur. Dit betekent dat Eerste Paasdag dit jaar een uurtje korter duurt.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie