Miljoenste m2 steenwolvlokken voor Smits Isolatie uit Maarheeze

Algemeen Spotlight Uitgelicht Weert Reageer 2 min. leestijd

Maarheeze – In 2023 vierde Smits Isolatie uit Maarheeze het 30-jarig bestaan. Nauwelijks een jaar later is de volgende mijlpaal een feit. Op 7 maart werd namelijk de miljoenste vierkante meter Rockwool steenwolvlokken aangebracht. Een bijzonder feit dat bij toeval aan het licht kwam bij het maken van de weekplanning.

Verrast

Toen de familie Reemers uit Weert de firma Smits onlangs opdracht gaf hun woning te voorzien van spouwmuurisolatie, hadden ze uiteraard geen idee van de eer die hen te beurt zou vallen. Ze reageerden dan ook totaal verrast toen een medewerker van het bedrijf met een bos bloemen op de stoep stond.

De firma Smits kent de weg in de regio Weert, maar zeker ook in de wereld van spouwmuur- en vloerisolatie. Particulieren en bedrijven kunnen dan ook rekenen op gedegen advies. 

Gunstige eigenschappen

Met de keuze voor steenwol van Rockwool is de familie Reemers verzekerd van hoogwaardige spouwmuurisolatie. Dankzij de hoge isolatiewaarde van het materiaal besparen zij direct op hun energierekening. Bovendien is steenwol waterafstotend, maar tegelijkertijd damp-open. Dit zorgt voor een goede vochtbescherming in combinatie met een optimale vochtafvoer.

Tot slot absorbeert het materiaal geluid, zoals het lawaai van spoorwegen, snelwegen en vliegverkeer. Door spouwmuurisolatie met steenwol neemt het geluidsniveau binnenshuis tot wel 40% af. 

ūüĒĒ Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

ūüďį Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie