[Update] Object op spoor tussen Weert en Roermond

Plaats een reactie

Update – Het treinverkeer tussen Weert en Roermond is momenteel gestremd vanwege een object op het spoor. Als gevolg hiervan is ook de spoorwegovergang op de Roermondseweg afgesloten.

Aan beide kanten van de spoorwegovergang op de Roermondseweg staat een korte file. Automobilisten keren hier druppelsgewijs om en vervolgen hun weg via een andere route.

Naar verwachting duurt de verstoring tot 21.30 uur, zo meldt de NS. De treinen rijden inmiddels volgens een aangepaste dienstregeling. Raadpleeg voor het meest actuele reisadvies de NS-reisplanner.

Update 20.49 uur – De NS doet momenteel onderzoek naar de oorzaak van de verstoring en verwacht dat deze rond 22.30 uur is verholpen.

Update 20.59 uur – De trein heeft zijn weg kunnen vervolgen en de spoorwegovergang op de Roermondseweg is weer geopend. De NS verwacht dat de storing rond 21.30 uur is verholpen.

Update 21.03 uur – De beperkingen op het spoor tussen Weert en Roermond zijn voorbij. De dienstregeling wordt weer hervat en naar verwachting rijden de treinen rond 21.30 uur weer normaal.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie