Serviceclub Cum Grano Salis ondersteunt paasinitiatief voor ouderen

Plaats een reactie

Dit jaar ondersteunt serviceclub Cum Grano Salis het paasdiner voor ouderen, een traditie die al jaren wordt georganiseerd door Jackie en Harrie Rademakers uit Weert. Op Tweede Paasdag zullen 36 ouderen uit de regio verwend worden met een gratis paaslunch of -diner.

Dit initiatief overstijgt echter de maaltijd alleen; het bevordert waardevolle verbindingen tussen ouderen en verspreidt geluk en gezelligheid in de gemeenschap. De tafels worden feestelijk gedekt in paasstijl en de ouderen worden niet alleen thuis opgehaald en teruggebracht, maar ontvangen ook een attentie om mee naar huis te nemen.

Zowel Jackie en Harrie Rademakers als Bart Groeneveld, de president van Cum Grano Salis, benadrukken het belang van dergelijke initiatieven in een tijd waarin persoonlijk contact soms schaars lijkt te zijn.

Met Pasen in het vooruitzicht kijken Harrie en Jackie Rademakers ernaar uit om opnieuw een moment van warmte en samenzijn te creëren voor de ouderen uit hun gemeenschap, dit jaar gesteund door Cum Grano Salis.

Cum Grano Salis, opgericht in 2022, steunt kleine lokale goede doelen in Weert. Voor meer informatie of aanvragen, bezoek www.cumgranosalis.org.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie