Open dagen bij Ruyten zonwering

Algemeen Spotlight Uitgelicht 1 reactie 1 min. leestijd

Ruyten zonwering is verhuisd van de Moesdijk naar de Marconilaan 13 op industrieterrein Kampershoek. Om dit te vieren houdt het bedrijf aanstaande vrijdag en zaterdag open dagen. Tussen 10:00 en 18:00 uur is iedereen van harte welkom om een kijkje te komen nemen in de nieuwe ruime showroom.

Uit ons jasje

“We zijn een beetje uit ons jasje gegroeid”, zo vertelt eigenaar Ruud Bieshaar. “Veel ruimer en beter bereikbaar”, zo omschrijft hij de nieuwe locatie. “Het pand was helemaal leeg: er zat niks in, geen verlichting, geen verwarming, geen wanden. We hebben het pand helemaal opgebouwd. We hebben er vele uren ingestoken, samen met mijn medewerkers. Daar ben ik heel trots op”.

Verkoop en productie

Ruyten verkoopt en produceert rolluiken. Ook plaatst het bedrijf o.a. terrasoverkappingen, garagedeuren, kunststof kozijnen en voordeuren. En natuurlijk, zoals de naam al doet vermoeden, heeft Ruyten zonwering een uitgebreide collectie zonweringen.

In deze video nemen we een kijkje in de nieuwe showroom van Ruyten zonwering en zien we hoe in de werkplaats rolluiken op maat worden geproduceerd.

Bekijk de video: https://youtu.be/fIj6Hr9mapc

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
1 reactie