Werken bij PSW in Weert – ontdek de mogelijkheden, ook voor jou!

Spotlight Reageer 5 min. leestijd

Werken in de zorg is enorm dankbaar, leuk en gevarieerd werk en biedt meer mogelijkheden dan veel mensen denken. Om geïnteresseerden, ook zonder zorgachtergrond, kennis te laten maken met werken in de zorg, organiseert PSW op donderdag 4 april een laagdrempelig inloopmoment.

In regio Weert heeft PSW verschillende woon- en dagbestedingslocaties. Deze liggen midden in de wijk en zijn bij vele mensen uit Weert bekend. Altijd al eens willen weten hoe het is om te werken op één van deze locaties? Vorig jaar openden ze de deuren van hun dagbestedingslocatie Creatief Centrum in Weert. Vanwege groot succes en vragen over werken op een van de woonlocaties verwelkomen ze dit keer geïnteresseerden in Woonbegeleidingscentrum PSW Maaslandlaan. Hier wonen mensen met een verstandelijke of ernstige meervoudige beperking. Er zijn op deze locatie diverse mogelijkheden om te werken in geschoolde en ongeschoolde functies.

Alvast benieuwd naar werken op deze locatie? Kijk dan hier: https://vimeo.com/759044150

Tijdens het inloopmoment, gericht op kennismaking met potentiële nieuwe medewerkers, is het mogelijk om sfeer te proeven om alles te weten te komen over werken in de zorg. Medewerkers en cliënten ontvangen je met koffie/thee en heerlijke zelfgebakken cake, leiden je rond op de locatie en beantwoorden als je vragen. Hopelijk zien ze je daar!

Informatie

  • Wanneer: 4 april 2024
  • Hoe laat: je kunt binnenlopen tussen 10.30-13.00 uur
  • Waar: Woonbegeleidingscentrum PSW Maaslandlaan, Maaslandlaan 65 in Weert
  • Aanmelden: aanmelden is niet verplicht, maar voor PSW wel handig om te weten hoeveel mensen ze kunnen verwachten: https://forms.gle/37QkkAQBPnTTnZzUA
  • Meer informatie, kijk op: www.psw.nl/werkenbijpswcafe

Actuele vacatures

PSW is vanaf het ontstaan, bijna 70 jaar geleden, verbonden met Weert en kent er dus een lange geschiedenis. We bieden in Weert alle vormen van ondersteuning. Van ondersteuning voor jonge kinderen tot en met senioren en van mensen met een ernstig meervoudige beperking tot en met een licht verstandelijke beperking of andere ondersteuningsvraag; op locaties en ambulant, voor begeleiding bij wonen, dagbesteding, werk, onderwijs, thuis en in de vrije tijd. Ze doen dit vanuit verschillende locaties en ambulante teams waar ze enthousiaste collega’s voor zoeken. Een greep uit de vacatures:

Naast de eigen locaties hebben ze ook een gezamenlijk woongroep met Land van Horne in woonzorgcentrum Hornehoof in Weert. Hier wordt de zorg voor cliënten met psychogeriatrische aandoeningen van PSW en Land van Horne gecombineerd. Wil je hier werken?

Voel je vrij, sta stevig bij PSW!

Al bijna 70 jaar zet PSW zich in voor kinderen, jongeren en volwassenen met een (verstandelijke) beperking of andere ondersteuningsvraag. PSW ondersteunt bij wonen, werken, dagbesteding, onderwijs en vrije tijd. Ieder mens is uniek, als medewerker van PSW heb je daarom elke dag met andere uitdagingen, dromen en talenten te maken.

Voel je vrij

Werken bij PSW betekent werken in een organisatie die ernaar streeft mensen te verbinden en te laten groeien. Dat geldt voor cliënten, maar ook voor onze medewerkers. Het zit in het bloed van iedere PSW medewerker om vanuit die ene bijzondere cliënt te denken en te handelen. Medewerkers krijgen de vrijheid om richting en inhoud te geven aan het leven van de cliënten én aan hun eigen loopbaan.

Sta Stevig

Ieder jaar weer geven cliënten, ouders en medewerkers aan bijzonder tevreden te zijn met PSW. Dit is gebaseerd op de continue focus op de cliënten, de oprechte betrokkenheid en integriteit. PSW gelooft in medewerkers, ziet hun talenten, stimuleert persoonlijke ontwikkeling en biedt een stevige, betrouwbare basis.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Tags:
Deel dit bericht
Geef reactie