Open repetitie bij popkoor The Ray-Stabbing Singers

Plaats een reactie
Foto via The Ray-Stabbing Singers

Op dinsdag 26 maart 2024 nodigt het dynamische popkoor The Ray-Stabbing Singers alle muziekliefhebbers en geïnteresseerden uit voor een open repetitie.

Nieuwe dirigente

Sinds kort heeft Emmy Stultiens-Vries het stokje overgenomen als dirigente van het koor en weet zij met haar muzikale achtergrond en enthousiasme de leden te inspireren.

Emmy is geen onbekende in de muziekwereld. Ze heeft haar sporen verdiend als dirigente en muziekpedagoog en is eigenaar van Flute time. Haar frisse benadering en passie voor muziek beloven een nieuwe en mooie fase voor The Ray-Stabbing Singers.

Open repetitie

De open repetitie op dinsdag 26 maart begint om 20.00 uur en biedt een boeiende blik op het proces van het instuderen van verschillende nummers, variërend van pophits tot tijdloze klassiekers.

Deze repetitie is niet alleen bedoeld voor muziekliefhebbers, maar zeker ook voor potentiële nieuwe leden. Als je altijd al hebt gedroomd van zingen in een levendig koor en wilt weten hoe het is om deel uit te maken van The Ray-Stabbing Singers, is dit de ideale gelegenheid om de sfeer te komen proeven.

De dirigente en leden van het koor staan klaar om nieuwe gezichten te verwelkomen en vragen te beantwoorden. Vooral mannen zijn welkom om de bas- en tenorstemmen te komen versterken. 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de PR-commissie van The Ray-Stabbing Singer via de mail [email protected] of een kijkje nemen op de website www.theraystabbingsingers.nl

Praktische informatie

  • Datum: dinsdag 26 maart 2024
  • Tijd: 20.00 uur
  • Locatie: Bethelkerk, Maaspoort 30 in Weert

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie