Pizza, wijn en antipasti in de Hoogstraat

Algemeen Uitgaan Weert 1 reactie 2 min. leestijd

Italiaanse kwaliteitswijnen, Napolitaanse pizza, antipasti, desserts en borrelhapjes – in mei van dit jaar is Weert weer een Italiaans restaurant rijker. In de Hoogstraat opent dan Mio Mio.

Napolitaanse pizza

“Bij Mio Mio draait alles om de kunst van de perfecte Napolitaanse pizza. Ons deeg wordt met liefde en geduld bereid, waarbij we er maar liefst drie dagen over doen om tot de ultieme smaak en textuur te komen. Het resultaat is een verrukkelijke pizza, gebakken in een authentieke houtoven.”

Uitgebreide menukaart

Mio Mio biedt echter meer dan alleen pizza. De menukaart zal gevuld zijn met onder andere antipasti, desserts en borrelhapjes. Of je nu trek hebt in een snelle hap, een gezellige borrel of een uitgebreid diner – bij Mio Mio ben je van harte welkom. De gerechten en pizza’s worden naar eigen zeggen allemaal bereid met verse ingrediënten en met zorg en passie gemaakt.

“Om je smaakervaring compleet te maken, hebben we een uitgebreide selectie van meer dan 15 Italiaanse wijnen waaruit je kunt kiezen. Ons vriendelijke personeel helpt je graag bij het vinden van de perfecte wijn-spijs combinatie.”

Opening

Mio Mio opent zijn deuren in mei van dit jaar aan de Hoogstraat 8 in Weert, het pand waarin voorheen onder andere Restaurant Bretelli en Rudy’s gevestigd waren. Op Facebook en Instagram word je de komende tijd op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen richting de opening van het nieuwe Italiaanse restaurant.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie