[Update] Paaseitjes verstopt in Weerter wijken en dorpen

Plaats een reactie
Foto via Depositphotos

Update – Met Pasen in aantocht krijgen kinderen in Weert dit jaar weer de kans om op verschillende locaties in de buurt naar paaseitjes te zoeken. De wijkraden en buurtverenigingen uit de gemeente hebben elk hun eigen leuke programma georganiseerd, zodat zo veel mogelijk jonge bewoners kunnen genieten van deze traditionele activiteit. Bekijk hieronder een overzicht:

Altweerterheide

Op zaterdag 30 maart om 10.00 uur worden er voor alle kinderen van 0 tot en met groep 6 van de drie buurtverenigingen paaseieren verstopt in de bossen van Altweerterheide. Enkele gouden eieren kunnen leuke prijzen opleveren.

Graswinkel

Eveneens op zaterdag 30 maart, van 15.00 uur tot 17.00 uur, mogen kinderen in de wijk Graswinkel gratis paaseieren zoeken door middel van een puzzeltocht. Om mee te doen, moet je je aanmelden. Dat kan door een e-mail te sturen naar [email protected].

Fatima

Zaterdag 30 maart nodigt de wijkvereniging van Fatima alle kinderen, papa’s, mama’s, opa’s en oma’s uit om deel te nemen aan de ‘paasspeurtocht’. De kleintjes gaan samen met de familie in een groepje op zoek naar paaseitjes en paashazen. Voor de grotere kinderen is er een extra uitdaging. Om 14:00 wordt er bij Theater de Huiskamer verzameld. Tot vrijdag 29 maart kun je je aanmelden via: [email protected].

Leuken

Ook kinderen uit de wijken Leuken en Vrouwenhof mogen op zaterdag 30 maart paaseieren gaan zoeken. In samenwerking met Buurtvereniging Vrouwenhof organiseert Wijkraad Leuken deze populaire activiteit voor de jongste bewoners van de wijk in het Leukerpark. Alle kinderen zijn vanaf 16.00 uur van harte welkom om deel te nemen aan de zoektocht.

Odakerk op Boshoven

Op tweede paasdag, 1 april, wordt er om 11.00 uur een gezinsviering gehouden in de Odakerk op Boshoven. Na afloop van de viering is er een paaseierenzoektocht rond de pastorie en kerk. Bijzondere eieren kunnen extra prijzen opleveren. Voor alle deelnemers wordt er koffie, thee, limonade en cake voorzien.

Boshoven

Kinderen t/m 8 jaar die lid zijn van buurtvereniging Bosseve worden op tweede paasdag uitgenodigd om paaseieren te zoeken in het bos. Ook oudere broers en zussen, opa’s en oma’s zijn welkom om mee te doen of te komen kijken. Het evenement begint om 10.30 uur op de parkeerplaats bij bos Maarheezerhuttendijk. Aanmelden kan tot donderdag 28 maart via https://www.bosseve.net/evenementen/paaseieren-zoeken.

Laarveld – Hushoven

Ook Wijkraad Laarveld-Hushoven organiseert op tweede paasdag een paasactiviteit voor de kleinste wijkbewoners. Tussen 11.00 en 12.00 is iedereen welkom om samen paaseitjes te zoeken in de tuin van het Wozoco op de Rietstraat.

Keent

Ook bij de Speelotheek in het Keenter Hart mogen alle leden op vrijdag 29 maart tussen 14:00 uur en 16:00 uur of zaterdag 30 maart tussen 10:00 uur en 12:00 uur paaseitjes zoeken. Dit is tijdens de openingstijden van de Speelotheek. 

Update woensdag 27 maart


Mis je nog activiteiten in dit overzicht? Stuur dan een e-mail naar [email protected]. Interessante aanvullingen worden als update toegevoegd aan dit bericht.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie