Paasviering in de Paterskerk in historisch decor

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 1 min. leestijd
Fotograaf: Marlies Laenen Fotografie

Zaterdag 30 maart 2024 zal de Paterskerk in Weert het toneel zijn van een bijzondere paasviering, doordrenkt van historie en spirituele betekenis. Gerard Heesterbeek ofm en Gemengd Koor Creatura slaan de handen ineen om een unieke ervaring te bieden die de start van de lente en het Paasfeest verbindt.

Gemengd Koor Creatura zal de viering muzikaal omlijsten met werken als ‘Wenn ich einmal soll scheiden’ van J.S. Bach, een deel uit het Gloria van Vivaldi en ‘Look at the world’ van John Rutter. Onder leiding van dirigent Math Dirks en met pianobegeleiding van Marina Lazar, belooft het een betoverende muzikale ervaring te worden.

Wat deze paasviering extra bijzonder maakt, is de setting waarin het plaatsvindt. De Paterskerk zal worden versierd met vaandels uit de collectie van Museum W, die een blik werpen op de rijke geschiedenis van de stad Weert. Dit historische decor zal ongetwijfeld bijdragen aan de sfeer en betekenis van de viering.

Praktische informatie

  • Datum Zaterdag 30 maart
  • Locatie: Paterskerk, Biest 43, 6001 AP, Weert
  • Tijd: deuren geopend om 18:30, viering start om 19:00 uur
  • Entree: gratis

ūüĒĒ Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

ūüďį Ontvang je de gratis nieuwsbrief al?¬†Schrijf je gratis in.

ūüćē Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie