Paul Lempens terug in de gemeenteraad

Algemeen Politiek Weert 3 reacties 1 min. leestijd
Foto via: C Cabrera

Voormalig raadslid van Weert en lid van de Tweede Kamer, Paul Lempens, is woensdag opnieuw beëdigd als raadslid voor Weert Lokaal.

Eerder, in 2002, was Lempens het eerste raadslid van de SP in Weert en heeft hij drie raadsperiodes meegemaakt, onderbroken door zijn lidmaatschap van de Tweede Kamer. Elf jaar geleden nam hij afscheid als raadslid, maar bleef hij politiek actief. Tijdens de coronapandemie schreef hij een boek over de activiteiten van de SP in de wijken van Weert sinds 1987. Sinds 2018 is die partij niet meer vertegenwoordigd in de lokale politiek.

Dit betreft een tijdelijke vervanging van 16 weken voor Robyn Dörenberg, die met zwangerschapsverlof is. Lempens is werkzaam bij de vakbond. Woensdag werd ook Glenn van Dijk beëdigd als commissielid voor Weert Lokaal.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
3 reacties