Roos en Suus organiseren opruimfeest in de wijk Graswinkel

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Op zondag 3 maart, in de buurt van de Peelbeemd, hebben twee jonge meiden, Roos (7 jaar oud) en Suus (6 jaar oud), een mooi initiatief genomen door een heus ‘opruimfeest’ te organiseren op de Graswinkel. Het opruimfeest werd bijgewoond door vriendjes, vriendinnetjes, ouders, en zelfs grootouders, die allen enthousiast gehoor gaven aan de uitnodiging van de twee meisjes.

Gewapend met handschoenen, knijpers en vuilniszakken gingen de kinderen en volwassenen de buurt in om zwerfafval op te ruimen. Het initiatief van Roos en Suus om de omgeving schoon te maken werd met veel lof ontvangen door de aanwezigen. Na afloop van de opruimactie werden de deelnemers beloond met heerlijke hapjes en verfrissende drankjes, als blijk van dankbaarheid voor hun inzet.

Het spontane ‘opruimfeest’ van deze jonge meiden toont hun betrokkenheid bij het milieu. Het is een prachtig voorbeeld van hoe zelfs de jongsten onder ons een positieve impact kunnen hebben op hun omgeving. Dit verhaal herinnert ons eraan dat als meer mensen zich zouden inzetten voor het opruimen en beschermen van onze omgeving, de wereld er een stuk mooier uit zou zien.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie